Ons Dorpsplein in Kethel verrijkt met Moniquilt

Vandaag is, in de voorheen fietsenwinkel, een prachtige quiltwinkel geopend door Monique en Leen. Wat een aanwinst.

Met o.a. het Kethelhuys van Yvonne en de prachtige Verspeekpomp wordt en blijft het ons historisch dorp Kethel, alleen in een modern jasje gestoken door jonge, ambitieuze ondernemers die de historische waarde van het dorp Kethel respecteren.

 

 

 

 

Een dorpsplein wat gezien mag worden

 

The URI to TrackBack this entry is: https://daarwaaruithangt.nl/2018/01/27/ons-dorpsplein-in-kethel-verrijkt-met-moniquilt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 reacties

 1. Wat leuk dat u via mijn website en het fietsen door Kethel iets over de bronzen koeienkoppen wilt weten.
  De bronzen koeienkoppen zijn door kunstenaar Arjen Lancel ontworpen en gemaakt in 1998 en bestemd voor de Koemarkt in Schiedam en daar hebben ze ook tot 2015 gestaan. Wegens herinrichting van de Koemarkt zijn zij ‘tijdelijk’ in het bewuste landschapsgebied op de Harreweg in Kethel geplaatst.
  Het zijn weliswaar prachtige kunstwerken maar zij behoren op de Koemarkt. Menig correspondentie is gevoerd door de werkgroep Kethel van de Historische Vereniging Schiedam met de gemeente en Irado om wat voortgang te brengen in het verplaatsen van de koeienkoppen van Kethel naar Schiedam, met motivatie dat echte koeien in Kethel horen en de bronzen koeienkoppen op de Koemarkt in Schiedam. De herinrichting van de Broersvest is nog steeds in volle gang maar ook voor de wijkprocesmanager heeft het zijn aandacht.
  Groeten van Adrie

 2. Ik fietste vorige week langs Kethel en zag een kunstwerk bestaande uit 2 stierenkoppen. Kunt u daar wat meer over vertellen. B.v. de maker en waarom deze daar zijn geplaatst
  Mooi verhaal.
  mvg


Reacties zijn gesloten.