Kethel in Dwars door Rijnmond

Woensdag 2 november stond Kethel in de belangstelling, Chantal Quak van Radio Rijnmond kwam langs voor een interview over historisch Kethel. Dit alles op de prachtige locatie bij de Sint Jacobuskerk in Kethel Noord. Een historische plek, een erf, een  paardenstal, nu de Werf, waar de paarden van de kerkgangers hun stalling hadden. Er is jaren een bushalte geweest, het repetitielokaal van de muziekvereniging Sint Radboud, een kleine begraafplaats en een prachtige omgeving.

de-werf-19555-kerkweg-192015a-sint-radboudjan-en-chantal-quakKethel staat weer op de kaart en luister naar onderstaande interviews.

Opname op woensdag 1 november

Deel na de muziek

Bedankt Radio Rijnmond en Chantal Quak met haar programma Dwars door Rijnmond

Published in: on 8 november 2016 at 22:19  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://daarwaaruithangt.nl/2016/11/08/kethel-in-dwars-door-rijnmond/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 reacties

 1. Beste Monique, waarschijnlijk wilde je dit bericht aan Chantal Quak sturen, ik heb het bedankje aan Chantal Quak gestuurd.

 2. Hi Chantal ! Wij hadden een overnachting gewonnen met het ‘piep’ spelletje in een bijzondere tent in Hellevoetsluis. Hier hebben wij afgelopen donderdag gebruik van gemaakt. Het was een aparte belevenis. En…ook het weer hadden wij mee !! BEDANKT Groetjes Frans en Monique

 3. Beste Arie,
  Bedankt voor je reactie, ik zal je persoonlijk e-mailen over de historische activiteiten in Kethel. Er is deze zomer een hoop te doen en ook de Open Monumentendagen op 9 en 10 september a.s. worden in Kethel geopend met tal van historische activiteiten.
  Groeten Adrie

 4. Hallo Adrie,
  Ik ben Arie van der Eijk en heb de eerste 30 jaar van mijn leven aan in de Kethel Polder gewoond tegenover de Negenhuizen. Bijna 200 jaar heeft mijn voorgeslacht daar gewoond en geboerd ik nu reeds 38 jaar in Zwammerdam. Maar dan blijf je toch wel belangstelling houden wat er gebeurt in Kethel. Ik zou het daarom wel op prijs stellen om te weten wanneer er b.v. en expositie is over oud Kethel dan wil ik er eens komen kijken. Ben nu een beetje actief in Hist. Werkgroep Zwammerdam.
  Groet Arie

 5. Dank je wel Cees

 6. Een geweldige promotie voor Kethel op radio Rijnmond.
  Top!


Reacties zijn gesloten.