De Kethelse september activiteiten

Op tweede zondag in september wordt er altijd van alles georganiseerd in Kethel, de Nationale kampioenschappen Tonnetje Steken, de roofvogelshow in de Boshoek, het bezichtigen van de Jacobuskerk, kunstwerken in de Werf met daaromheen gezellige kraampjes om te kijken, te kopen en te snoepen.

Een heerlijke dag deze 9e009011 september 2013.

001004Tonnetje steken003

Published in: on 8 september 2013 at 20:19  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://daarwaaruithangt.nl/2013/09/08/de-kethelse-september-activiteiten/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 reacties

  1. Dag Frank,
    Bedankt voor je reactie. Ook een interessante hobby de kleinere dorpen en buurtschappen, dat zullen er enorm veel zijn in Nederland, als ik alleen al rondom Kethel kijk hoeveel buurtschappen er waren. Succes er mee en ga het zeker volgen.

    Groet Adrie

  2. Dag Adrie,
    Prachtige site, ga zo door. Ik zet ook de kleinere dorpen en buurtschappen op de kaart vanwege mijn ‘hart voor de kleine kernen’ en voor het (deels voormalige, zoals bij Kethel) buitengebied. Ik doe dat voor heel Nederland. Ik maak voor elke plaats een informatieve homepage en link voor meer informatie naar lokaal interessante sites zoals de jouwe in het geval van Kethel. Zie http://www.plaatsengids.nl/kethel-en-spaland waar ik ook link naar een pagina over de buurtschap Kandelaar die ik zojuist heb aangemaakt, n.a.v. het recente nieuws over de restauratie van de Keersluis in de Poldervaart.


Reacties zijn gesloten.