Laantje van Rip ludiek geopend

Mijn vorige bericht over de straatnaamborden vernoemd naar personen krijgt een klein vervolg.  Het laatst geplaatste tijdelijk rode straatnaambord heeft zich gesetteld in een, naar ik mag hopen, definitief blauw straatnaambord.

De oudste nazaat van de familie Rip, Arie Rip 13 juni 1941, kwam van ver om het straatnaambord te bewonderen en ik wil u de foto niet onthouden.

Het Laantje van Rip 8 augustus 2010 ludiek geopend

Published in: on 9 augustus 2010 at 11:17  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://daarwaaruithangt.nl/2010/08/09/kethels-straatnaambord-vernieuwd/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 reacties

 1. Beste Trees, bedankt voor je reactie en ik hoop dat het je prettige herinneringen oproept. Naar foto’s en verhalen van het Laantje en omgeving ben ik altijd op zoek, vanmiddag hebben wij de wandeling Kethel gelopen in het kader van Open Monumentendag en hebben we het stukje Laantje Harreweg ook gelopen en Jan Vlugman en ik konden bijna niet meer benoemen welke huizen er gestaan hadden.
  Groetjes Adrie Broeren-Rip

 2. Hallo Adrie,
  deze website zit vol herinneringen……….
  Ik heb leren fietsen in het laantje,
  de speeltuin was onze achtertuin!
  Foto’s uit die tijd ga ik opzoeken!

  Hartelijke groeten,Trees Lindenburg

 3. Hoi Anja, helemaal leuk toch en op mijn wandelingen door Kethel kan ik het nu echt laten zien. Misschien een feestje ooit rondom de Verspeekpomp?
  Groetjes Adrie

 4. Adrie wat een leuke gezellige positieve opgewekte manier om het Laantje te openen!We hadden een feessie gewild met optocht van de boerderij naar het
  Naambord, maar toen stond dat er opeens al!Dankzij de snel werkende straat naamcommissie! Nou, we verzinnen wel een ander Kethelfeest.Dat vereeuwig jij dan weer op je website.Leuk!!!!Anja

 5. Hoi Adrie,

  …even een vraag, heeft je broer het naambordje nog aan kunnen tikken of is hij halverwegen blijven hangen? Toch best belangrijk, het bordje draagt toch ook zijn naam.

  Groetjes Ineke


Reacties zijn gesloten.